Rödräv!

Räven är ett av de djur jag tycker är roligast att fota. Kanske mycket för att jag kan sitta inne i huset och ha kammaren som gömsle. Nu när jag varit hemma och sjuk har jag haft förmånen att se räv nästan varje dag.
Den här vackra räven med sin superfina päls har kommit tassandes mitt på dagen. Har mycket hjälp av hundarna som nästan alltid ligger i fönstret och spanar och rapporterar snabbt om det är något utanför huset.
Tack vare Coffy och Konrad som blev så upprörda att de nästan slogs i fönstret så kunde jag ta många fina bilder på räven som stannade och tittade upp mot huset. Den undrade ju naturligtvis var det var för oväsen.
Den lever ändå farligt. Micke vill skjuta den, jag vill fota. Kan inte avgöra om det är en hona eller hane men jag hoppas ju på att vi ska få rävungar här i sommar som jag kan fota.
Samtidigt vet jag ju att vi borde skjuta av lite räv så att det blir mer skogsfågel.
​Inte heller så kul att höra att räven tar rådjur nu när de har det så svårt i den djupa snön och att räven tar ankor och höns. Varför måste de vara så himla gulliga, det gör ju det hela så svårt.