Vilken dag!

Vaknade upp till den mest fantastiska dagen på länge. Visserligen gick larmet redan strax före kl 5. Coffy ville gå ut eftersom han inte bajsade igår kväll. Hörde hur han pep och vankade fram och tillbaka nere i hallen. Kanske inte det roligaste jag vet att behöva gå ut helt yrvaken utan en kopp kaffe i magen men det var så häftigt ute att jag förlät honom.
La mej sedan en stund på bäddsoffan i kammaren och dåsade till klockan var 6, då piggnade jag till. Kom ihåg att jag ville lyssna på Naturmorgon på P1 som skulle handla om kattugglor.
Hann lyssna en timme, dricka kaffe och äta en macka, sen ville Konrad ut.
Resten av dagen har jag i princip bara slappat, hundarna fick vara i hundgården. Vi har suttit i solen nedanför huset och bara njutit. En sån här solig dag är man inte precis bortskämd med.
Micke stack iväg en sväng med skotern för att kolla in sina mårdfällor.
Talgoxen och blåmesen fick vara fotomodell för en stund.
Nyss stack Micke iväg på en sparktur med killarna, jag har burit in 2 korgar med ved och funderar om om jag kanske inte ska kolla på Mellofinalen i kväll i alla fall. Har ju Benjamin Ingrossos låt spelandes i mitt huvud hela tiden.