Solig onsdag!

Hade med mig kameran i morse för jag tänkte att jag kanske skulle få chansen att fota något spännande. Redan borta vid Kvarnviken fick jag syn på älg. Tjoade att Micke skulle stanna men vi hade en bil precis bakom oss så han fick köra fram en bit för att sedan kunna vända.
Såg då att det var 2 stycken älgar precis vid iskanten. Usch det känns så himla sorgligt att veta att de far så illa och har så svårt att hitta mat.
Vid travtränaren Henrik Svensson stall såg vi igår när vi åkte hem från jobbet en hel hop med rådjur stå i en av hästhagarna och äta av hästarnas hö. Idag såg vi dom inte när vi åkte hem.
Strålande sol så jag passade på att ta en liten promenad på lunchen. Inte så skönt som jag trodde, det blåste iskallt och jag hade som vanligt missat att ta på mig vantar.
Stora snöhögar längs gatorna inne i Sundsvall.
Borta i horisonten syns “Nackstafjället”. Ett berg av snö som har byggts av all snö som lastbilarna åker och tippar där.
Vände vid västra stationen. Fattar inte att jag ska bli helt slut bara av att vara ute och gå. Andfådd och hjärtklappning. Knappt att jag klarade av att gå uppför alla trappor till min arbetsplats.
Blir lugnt i kväll. Micke har kört kickspark med hundarna, jag bäddade rent i sängarna och kör en tvättmaskin. Inte särskilt spännande men nödvändigt.