Blåmesar och våfflor!

Lördagen började bra men slutet blev bara skit. Gick kvällspromenaden med killarna som inte vill bajsa, fick jävulskt ont i artrosknät så när jag kom hem brann det för mig. Blev helt galet arg, gapade och skrek, rusade upp och la mig på sängen, grinade och somnade till slut. Tror att klockan var halv 12 när jag vaknade, gick ner och borstade tänderna. Ja så dumt blir det ibland.
På förmiddagen hade jag i alla fall roligt åt blåmesarna som nu flyger runt två och två och har en massa roligt för sig. Verkar vara parningstid för de små mesarna nu. Micke for i väg med skotern för att kolla sina mårdfällor. Börjar närma sig slutet för fälljakten.
När Micke kom hem så drog vi iväg med skotern bort till Norrhassel och Kennet å Agge. På isen låg en ensam käke, ser ut att vara från ett rådjur.
Vår gamla sommarstuga sett nere från isen. Ser helt annorlunda ut nu men fint blev det. Vi hämtade upp Kennet och Agge, fortsatte över isen bort till Kapellet när det var våffelservering.
Trevligt med musikunderhållning, massor av folk, goda våfflor och mackor. Jätte fint ordnat och kalasväder.
​På vägen hem satt det en ensam liten strömstare och spekulerade. Liten och rund som en boll.