Ordningen är återställd!

Så skönt att slippa kliva upp med klockan. Låg kvar och drog mig en stund, tror jag somnade om men när lukten av nybryggt kaffe letade sig upp till sovrummet kunde jag inte ligga kvar längre. Tog en kopp, sen morgonrastningen av Coffy.
Medan jag stod i duschen kommer sparvhökhanen, Micke hann med att få den på bild eftersom han stod och spanade i fönstret just då. Fyllde sen på med fågelfrön, gjorde aldrig det igår kväll eftersom det ösregnade.
Packade sedan in oss och kameror i bilen för att fara upp till Borgsjö och hundutställningen. Det kommer mer och mer vatten över landsvägen, undrar verkligen hur det här ska sluta. Coffy fick stanna kvar hemma.
På väg upp mot Borgsjö tvärstannade Micke, han var helt uppspelt. Fick syn på något som vi tror var en Blå Kärrhök, om det stämmer vilket vi tror så har vi fått varsitt kryss till.
Ordningen är nu så gott som återställd här hemma. Konrad är hemma igen. Tror han tycker att det är lite skönt men har är inte så glad åt Coffy. Nu ska det morras. och sättas på plats Konrad är nog lite trött och vill vara i fred eller så har han blivit lite märkvärdig som har fått vara med så fina tjejer och äventyr i fler dagar.
Siri och Naia i bilen. Dags att fara hem till Jokkmokk igen.
Coffy och Konrad vill inte alls att tjejerna ska fara hem.