Regn och sol!

Stenknäcken fortsätter att dyka upp här hemma. Så himla kul och spännande men lite tråkigt att den är ensam.
Bofink vid fågelbadet som har torkat ut. Måste fylla på nytt vatten.
I förmiddags var dom två, känns alltid bättre då än att vara ensam.
Tog bara varsin kopp kaffe i morse sen drog vi iväg med bilen. Hade hoppats få se lite orrspel. På vägen dit fick vi se två grävlingar komma springande i full fart.
Jag som så länge har velat fota grävling blev så exalterad att jag inte fick ordning på kameran. Helt fel inställningar. Alla bilder blev suddiga. Fy vad sur jag känner mig.
Sen gick allt åt skogen. Det började ösregna, en vägbom hade satts upp så vi kunde inte köra upp till platsen vi såg orrar spela förra våren. Tror heller inte att de spelar i ösregn. Tog en liten annan sväng men vi såg inget spännande längs den vägen heller så det var bara att fara hem igen och dricka lite mer kaffe och äta varsin macka.
La mig att vila en timme. Sedan har det varit full fart. Hundarna har blivit duschade och schamponerade och är nu vita, fina och fluffiga. Coffy verkar gilla att bli duschade, ser ut som att han njuter medan Konrad blir som en sågbock.
Efter dusch och schamponering åkte hundarna ut i hundgården för att torka. Jag städade huset, Micke for till Matfors för att handla.
Tvättat, hängt tvätt ute. Micke har grillat ryggbiff, gjort egen beasås och bjöd på annat smaskens. Hundarna har fått sin långpromenad.
​Grävlingar är ju så gulliga, surar fortfarande över fiaskot med bilderna.