60-år!

Igår fyllde jag 60 år, känns lite små konstigt, fattar inte riktigt hur fort tiden kan gå ibland. 60 liksom, hur är det möjligt. Micke fixade kaffe och så fick jag det hör fina halsbandet från Efva Attling av Micke. Blev jätte glad, hade verkligen inte förväntat mig någon present.
Vi åt en stadig frukost, vädret var fint och vi bestämde oss för ännu en vandring. Denna gången ner till de gamla fallen som inte är så stora längre på grund av kraftverken och dammarna.
Micke är på bra humör, jag går lite sakta, har ont i knäna och träningsvärk i låren
Vi satte oss och vilade i en skreva där det var lite lä.
Som extra bonus på födelsedagen fick jag syn på en havsörn.
Snabbt fram med kameran för att försöka fota.
Födelsedagsmiddag på Naturum Laponia – västerbottenpaj med torkad renkorv och pepparrotsvisp. Sjukt, galet gott.
​Norrbottenspets – vs Finsk spets – så skönt att slippa våra egna hundar.