Smått och Gott!

Här kommer lite bilder på smått och gott. En trut har hittat något spännande när det var ebb.
En fågel vid campingen med väldigt RÖDA BEN – kan det möjligen vara en rödbena?
Trutar finns det gott om men jag är urdålig på vilken sort det kan vara.
Vattenspegling.
Fin kattunge med ett perfekt M-tecken i pannan. Å vad kattsjuk jag blev, fick verkligen behärska mig.
Fick vid ett tillfälle syn på två havsörnar…
Sen en bit bortanför capmingen såg vi, jaa jag tror att det var 8 st havsörnar på en och samma gång. Då gick det över styr och jag visste inte vilken jag skulle sikta kameran emot. Blev stressad och fotade jätte mycket men fick inte en endaste perfekt bild. Stod dumt till med bilen och var rädd att det skulle komma någon farandes precis.
Mera havsörn.
​Idag skulle det vara solig enligt både SMHI och YR men icke, dimma, dimma och dimma.