Klippt och klart!

När det är lite läskigt, nötskrikor och skator tjoar och det finns rovfågel i närheten känns det tryggt att kunna gömma sig i storgranen. Känns som jag också skulle vilja göra det ibland.
Gruvar mig nåt jävulskt för besöket på ortopeden på Ö-viks Sjukhus. Kallelse för röntgen och träff med överläkare kom i förra veckan. Jag har ondare än någonsin men vet inte om jag klarar av att göra en protesoperation till. Särskilt inte eftersom jag inte blev bra och har minst lika ont fortfarande. Ända skillnaden är att protesknät inte värker när jag ska sova på natten.
Någon som också verkar ha haft det tufft är den här björktrasten, stackaren, ser verkligen inte mycket ut för världen.
Konrad ligger i fönstret och spanar.
Igår var det dags att klippa gräset igen, fasen vad det har börjat växa. Tror jag satt minst 3 timmar på klipparen, är lite fånig och vill klippa raka rader fast det tar onödigt lång tid och jag tröttar ut mig. Nu blir det mörkt tidigt på kvällen, nätterna är kyliga och det blir massor av dagg som knappt torkar på hela dagen.
Efter att ha varit ledig en vecka kom det som en överraskning att komma till jobbet och upptäcka att vi nu skulle sitta inloggade på ytterligare 2 nya telefonköer. En ny myndighet Digg öppnade i Sundsvall igår och personalen ska ringa till oss på Helpdesk när de får problem. Jajamensan, det blir ju spännande det här.