Hänt i veckan!

Tidigt i tisdagsmorse for Micke till Arvidsjaur. Bor man som vi i Sundsvalls-trakten är det en väldig procedur. Uppstigning strax efter kl 04.00, taxihämtning runt 05.00, sen flyg till Arlanda, från Arlanda flyg till Arvidsjaur. Känns ganska krångligt. Fick upp planet Micke åkte med på Flight Radar. Kul att kunna följa.
Ensam hemma med två nobskillar. Tråkigt. Känner mig ofta ensam och saknar min familj.
En håller vakt och en vilar, vill alltid vara i fönstret. Ingen idé att hänga upp några långa gardiner och tänka på att ha rent fönster.
Coffy ligger gärna med och tittar på TV. Vi tittade tillsammans på Uppdrag granskning – rovdjuren och rendöden. Intressant.
Malarna gillar vår ytterdörr, det gillar inte jag.
Igår var vi ensamma Coffy och jag. Micke var iväg på jaktprov med Konrad samt döma prov själv.
​Konrad var sur när de kon hem sent igår kväll. Han var förmodligen trött, killarna rök ihop i hallen. Coffy har en ängels tålamod men igår brann det för honom. Micke fick stopp på bråket men Konrad skulle sitta och sura på ryggstödet tills det var dags att krypa i säng. Ja dom är bra roliga de där nobsarna.