5:2 dieten!

God kväll därute. Andra fastedagen och idag känns det tufft. Måndagar och Torsdagar är fastedagar. Tyckte att det gick bra i torsdags men idag…. Kände mig arg och irriterad på jobbet, frusen och tänker på mat hela tiden. Bara önskar att klockan kan bli 20 nån gång så jag får titta på “Vår tid är nu” och sedan krypa i säng. Någon mer som provat 5:2-dieten och kan komma med tips och råd?
Några av ekorrarna börjar nu få sin vinterdräkt, den som är lite mer åt det gråa hållet och lite skimrande.
Den här lilla rackaren är fortfarande rödbrun.
Domherrarna syns nu flitigt igen.
Provade att locka Sparvuggla i skymningen, trodde inte att jag skulle lyckas men plötsligt kom den flygande och satte sig högt upp i toppen på vår storgran. Verkade riktigt upprörd, tjattrade ilsket. Vill väl inte ha någon konkurrent i reviret.
Hängde upp några talgbollar, köpte en hel hink på Granngården. En pilfink vart väldigt intresserad.
​Köpte även en ny foderautomat och slängde bort en gammal som började se äcklig ut. Den blev populär direkt för nästan alla frön hade gått åt idag.