Vintertid!

Värsta dagen på hela året! Gillar absolut inte det här med “vintertid” även om det av många anses som den normala tiden. Fick jag bestämma skulle vi ha “sommartid” året runt. Tröstar mig med Vasa-Bryggeriets nya läsk “Skumtomte” med smak av Julskumtomte som är bland det godaste jag vet.
I och med klockomställningen blev det uppstigningen 05.30, ingen extra sovtimme här inte. Kl 10 var jag så hungrig att jag inte visste vad jag skulle ta vägen, är van att äta lunch kl 11. Minusgrader ute så jag inviger mitt fina underställ jag köpte för presentkortet på Naturmagasinet. Födelsedagspresent från bästa arbetskamraterna.
Coffy och Konrad myser inne i “hundrummet” eller kammaren som det kanske heter medan husse jobbar nere i skogen.
Lite isskorpa på vattnet i bäcken.
Gofika med Budapeststubbe, whisky och kaffe i My Hansson-mugg.
Trötta killar innan kvällsmaten.
​Finaste Fru Gråspett kom förbi en sväng – det var länge sedan.