STORK 2018 – Dag 2!

Konferensdag 2. Vaknade upp till -7 grader och en fruktansvärd huvudvärk. Hade telefonpass direkt på morgonen fram till kl 9, sen fick grupp 2 ta över och jag kunde gå på Foto-föreläsningen som Åke A höll i. Han visade massor av fina foton av natur, fåglar och olika tekniker. Jätte kul att se och känner att jag har massor att lära mig.
Flera coola tavlor.
Strålande solsken idag och en vidunderlig utsikt från Södra Berget.
Hade nästa telefonpass kl 12 så nu fanns det tid att gå på mini-mässan.
Minusgrader och full fart på snökanonen i slalombacken.
Beatles – min gamla favoritgrupp.
​Onsdag kväll – Veckohandling, fin tidning med fin Drottning, fin mössa som jag vann i fototävlingen kom med posten idag. Firar med stora ostkrokar och ett glas saft. Vi skippar 5:2 till efter helgerna.