Avverkningshysteri!

I byn råder rena rama avverkningshysterin. Det avverkas, gallras, röjs ja jag vet inte allt vad man håller på med. Lukten av träd som fällts ligger tät över Västerbränslan. Överallt hör man skogsmaskiner som brummar, det är skördare och det är skotare. På landsvägen åker timmerbilarna fram och tillbaka i skytteltrafik.
Det känns inte särskilt tryggt att gå med hundarna längs landsvägen. I kväll var det riktig isgata och den tunga trafiken dånar förbi. Valde att gå en av våra favoritvägar, det var inte så halt men så möts man av detta. Blir fasen deprimerad.
Då var det lite roligare att se ekorren som flyttat in i “baginbox-“fodralet.
Helt otroligt att han äter. Sen vi bytte till Pro Plan medium adult sensitive digestion med lamm så äts det så det står härligan till. Killarna har fått vansinnig aptit så det gäller att se upp. Nu går det ju inte att köra varken kickspark eller kickbike.
Litet tuggben till efterrätt.
Mattes stiliga kille Konrad som börjar bli lite mera grabbig.
Domherrar har vi gott om.