Hemma igen!

På väg på lördagsutflykt till Färjenäsparkens lekplats. I bakgrunden syns Älvsborgsbron. Planen var först att åka till Alfons Åbergs kulturhus men eftersom solen sken kändes det roligare att vara ute.
Såg en stor holk på ett träd. Undrar vem det är som man har tänkt ska bo där.
Tuva somnade i vagnen så vi passade på att mysa i solen med lite fika. Tittade på andra barn som for fram med världens fart på sina små balanscyklar.
Coola Älvsborgsbron
Lill-riddaren vaknade så småningom och var sugen på lite av varje.
Att klättra upp för trappen till rutschkanan alldeles själv var skoj.

Nästan hela dagen igår gick åt att resa hem. Startade 10.29 från Göteborg och var framme i Sundsvall kl 17.57. Lugnt och skönt att åka tåg men det tar tid. Hann läsa ut en bok från början till slut på hemresan.

Har haft jätte mysiga dagar i Göteborg och ätit vegetariskt hela veckan. Jakob har lagat jätte god mat och skämt bort sin mamma. Alltid lika sorgligt att säga Hej då.
Hemma hade det smält bort en hel del snö men det är fortfarande mycket kvar. Koltrasten kom medan jag var borta och i morse hörde jag ringduvan för första gången i år. På flera ställen under tågresan hem såg jag tranor, hoppas de kommer upp till oss snart.