Söndagshelvete!

Söndagen började med jätte blåsigt väder och det var svinkallt, bara typ 3 grader. En röd ekorre kom och ville äta av solrosfröna.
Ena kajan dök upp och var också hungrig, misstänker att partnern ligger på ägg nu.
Bergfinkarna fortsätter att hålla sig häromkring, tutar med sina skojiga läten i träden runtomkring. De borde ju snart ge sig av norrut.
Men när allt känns som pest och pina och man funderar mörka tankar på grund av all smärta i kroppen då livar det upp tillvaron lite när man mitt i finkflocken ser stenknäcken med sin stora kraftiga näbb. Kunde väl aldrig drömma om att han skulle komma tillbaka i år igen men det gjorde han och nästan precis på dagen.
larar inte av att göra så mycket grund artrosvärken så då blir det lätt att jag blir sittandes i fönstret med kameran i högsta hugg. Det är kul att titta på fåglarna som köar i ovädret för att få sig några frön.
Nötskrika