Sommar och sol – doft av kaprifol!

Sommar, sommar och sol. Havet och vinden och doft av kaprifol. Sommar, sommar och sol. En himmel så blå som viol. Så sjunger Sven-Invgars i en gammal låt men sommaren känns väldigt långt borta just nu. Regnet öser ner och det är bara +9 grader ute.
Konrad är ilsk som vanligt när han ska äta mat men bara mot Coffy, inte mot oss. Coffy får inte ens komma ut i köket. Samtidigt är det som att Konrad bråkar med flit. Han kan liksom bara ligga och slicka på skålen jätte sakta och vägrar börja äta förrän Coffy ätit upp sin mat. Fattar inte vad det är för dumheter han lagt sig till med, det började någon gång på vårvintern när vi bytte foder.
Känner mig trött och frusen och fixade en kopp te.
Radarbilden över regn och rusk ser deprimerande ut.
​I förrgår var sotaren här, passar på att elda lite. Kändes så kallt när vi kom hem från jobbet. Blir nog TV-häng i soffan i kväll och vi fortsätter med Tjernobyl-serien på HBO. Har sett 3 avsnitt så här långt. Riktigt ruskigt och otäckt, inser nu att jag faktiskt aldrig förstod allvaret när det hände i april 1986.