Födelsedag!

I söndags fyllde jag år och det är inget jag gillar. Är absolut ingen födelsedagsmänniska. Fick kaffe på sängen och det var i och för sig ganska så mysigt och så slapp jag morgonrastningen.
Vädret var tråkigt och resten av min familj bor så långt bort att jag inte behövde ställa till med något kaffekalas. Istället hakade vi på släpvagnen på bilen och for ut till Birsta. Startade med att äta lunch på vårt favoritställe – blev Wongs chrispy chicken. Drivs av min arbetskamrat Kenny Wongs föräldrar.
Efter att ha struttat runt inne på Birsta City hade jag så ont i knäna att jag blev helt svettig och illamående. Satt kvar i bilen medan Micke gjorde Granngården, Bygg-Max och Bauhaus. Lyckades ta mig runt på Blomsterlandet för att köpa lite blommor till altanen.
Födelsedagsmiddagen åt vi i husvagnen. Micke hade grillat en massa gott och gjort citronparfait till efter rätt. Vi drack folköl till maten men tog lite rom till desserten. En mysig kväll i husvagnen när regnet smattrade för fullt.