Klobrott!

Märkte i torsdagskväll att Coffy slickade ganska mycket på sin ena tass men tänkte inte så mycket mer på det men sen fortsatte slickandet fredag morgon så då kollade Micke lite närmare och såg att en klo nästan var helt lös. Konstigt att vi inte har märkt något tidigare. Såg illa ut så vi tänkte att vi nog måste kontakta veterinär. Sån tur var fanns det en Distriktveterinärmottagning i Hede med full utrustning så vi ringde dit och fick tid kl 13.00.
Mitt emot veterinärmottagningen fanns detta stora och fina insektshotell.
Tänkte gå en promenad i Hede med Konrad medan Micke var inne med Coffy hos vet men så började det åska och regna våldsamt så vi fick vänta i bilen tills det värsta gått över.
När det värsta var över gick vi ut ur bilen Konrad och jag. Det var rejält svart på himlen bort mot Hedeviken, campingen och Sonfjället.
Sonfjället syns nästan inte alls bakom regnet.
Mullrade på bra mycket och jag såg blixtar men sån tur var brydde sig inte Konrad, han hade fullt upp med att lukta på spännande lukter.
Coffy blev sövd och fick bedövning i tassen. Lös klo och en massa klorester fick dras bort så hela pulpan blottades. Bandage som skulle bytas söndag (igår). Extra socka för promenad utomhus och som måste kompletteras med plastpåse vid blött väder.
Stackars Coffy.
Vi ångrade att vi inte for hem direkt när han var avdomnad. Nu blev det en jobbig natt i husvagnen där jag fick ligga på golvet och klappa/hålla om Coffy så han blev lugnt. Märktes att han hade jätte ont och tyckte att det var obehagligt.
Packade ihop det mesta i husvagnen på fredagkvällen så vi kunde starta tidigt på lördag morgon. Drack bara varsin kopp kaffe, stannade sen efter vägen och tog andra koppen plus varsin macka.

Hemma var det jätte varmt och kvavt men vi hann plocka ur allt ur husvagnen och bilen samt städa och tvätta. Åskan började mullra men drog förbi tack och lov.
Igår var det dags för bandagebyte men det gick helt åt skogen. Coffy blev helt hysterisk och superstressad. Fick hjälp av vår granne att hålla i Coffy medan Micke lindade men det blev inte bra så senare på kvällen tog vi bort allt bandage.
Semestern är slut och det var dags att börja jobba igen. Åkte in till stan igår kväll och hämtade våra datorer så vi kan sitta hemma och jobba.
Coffy har mest legat under skrivbordet vid mina fötter hela dagen. Nu är det pyssel och bestyr som inte är av denna världen när han ska ut och rastas utan bandage. Lyckades få på en liten socka i kväll.