Valpgos!

Så himla kul när man får besök man inte har räknat med. Coffy som tycker att valpar är det läskigaste som finns blev inte lika glad. Han flydde upp i fönstret. Det är så lustigt att Coffy tycker att valpar är så äckliga att han börjar dregla och det spelar ingen roll vilken ras det är. Konrad däremot blir överlycklig och skulle nog gärna vilja ha en valp här hemma.
I torsdags var valparna mellan Coffy och Ronja 8 veckor och färdiga för leverans. Cava är på hemresa långt norrupp och hennes husse och matte ville göra ett stopp på hemvägen. Det är långt att köra från Kongsberg i Norge när man ska lång upp ovanför Luleå.

Nog kan man se en liten Coff i Cava.
Cava på bushumör.
Hmm – en konstig borste.
Ska man få några bilder får man hålla Cava i famnen, ett riktigt litet yrväder.
Konrad och Cava blev kompisar direkt.
En sån liten prinsessbakelse.
Valpsugen blir man ju alltid.
Micke vill också gosa.
Vi önskar alla valpköpare lycka till med sina nya familjemedlemmar – Cava, Mira, Tage, Loke och Mielikke.