Norrsken!

Fick larm på mobilen att det fanns chans på norrsken. Jag skyndade mig att fixa i ordning kameran och monterade fast den på stativet. Blev helt matt när jag kom ut från husvagnen och fick se att det SNÖADE. Det var ju klart alldeles för en stund sedan.
Men jag gav inte upp, gick ut efter en liten stund och då började det klarna upp. Det blåste iskalla vindar och jag glömde sätta på mig vantar. Fick gå en bra bit in på skoterspåret för att komma bort ifrån ljuset.
Egentligen skulle det varit häftigt att ha tagit skotern upp på fjället men vi hade tagit varsin liten whisky så det var bäst att låta bli.
Så kul att gå se lite norrsken för första gången vid Skärsjövålen.
Blir lite tjatigt att jämt stå nere på vår lägda hemma och fota år efter år.
Stod i kvar ute så länge. Klockan var mycket och jag var riktigt trött efter en tuff arbetsvecka.
Nöjd att ha fått några bilder gick jag tillbaka till husvagnen. Så skönt att komma in i värmen.