Första dagen!

Har fått massvis av blöt snö. Härligt så länge det varar. Redan plusgrader och det droppar överallt. Plingade till i mobilen på förmiddagen, när jag kollade var det blixtappen som larmade om blixtnedslag. Nu var det några mil härifrån men galet med åskväder på nyårsdagen.
Konrad har span på husse som äntligen kan börja köra hem ved.

For in till Sundsvall igår mitt på dagen för att hämta nyårskassen vi bokat hos restaurang Naturaj. Passade på att gå en sväng på stan med Konrad som tyckte det var mycket spännande.
Fint men ödsligt i stenstan
Blev glatt överraskade när vi började packa upp alla paket ur matkassen. Alla ingredienserna till snack, förrätt, varmrätt och efterrätt låg fint förpackade i olika askar sen var det bara att följa instruktionerna som bifogats hur alla rätter skulle monteras ihop. Gott som tusan var det, väl värt och kan verkligen rekommenderas.