Hermione!

Igår på förmiddagen fick Konrad hänga med ut när jag skulle hänga tvätt. Han sprang ner på lägdan som vanligt för att gå ronden men på bara ett par sekunder slog det om helt och Konrad hamnade i värsta jaktmoden. Han får iväg som en projektil över lägdan och det gick inte att få stopp på honom. Fick rusa ner på lägdan och ryta i ordentligt. Fick mina misstankar så Konrad fick åka in i hundgården.
Fick mina misstankar bekräftade nu på morgonen. En hermelin som nu varit synlig flera gånger. När jag såg den genom fönstret för andra gången så rusade jag ut barfota och satte mig sen för att vänta på långbänken som Micke byggt. 45 minuters väntan så kikade hon fram. Jag är ju inte helt 100 men tror faktiskt att det är en hon och börjar ju nästan bli lur på om hon har ungar.
Ja nu blir det ju problem med Konrad, vara lös eller vara i hundgården. Han är en jakthund och skulle med lätthet kunna jaga ifall och bita ihjäl en hermelin eller två. Blandade känslor nu.
Håll till godo med bildbombning – kunde inte välja vilka jag skulle lägga upp.