Dagarna går!

Dagarna rullar på. Micke jobbar för fullt och jag har svårt att vänja mig vid pensionärslivet. Känns mer som att jag är hemma olovandes eller som att jag är sjukskriven. Går jag ut på gården med Konrad vill han mest vakta huset. Tror att han är orolig att Micke ska smita iväg någonstans utan Konrad.
Konrad har hela tiden haft Svantes gamla sele. Nu tyckte vi att det var dags för en ny. Det var inte helt lätt att hitta en modell vi gillade men den här selen hittade vi på Dogman i Birsta.
Så nu är den inställd för att att sitta bra.
Snygg!
Provar med selen på lunchpromenaden.
Visst ser den fin ut på Konrad.
På väg upp mot huset i duggregnet.
Helgens jakttur gav utdelning.
Var är min pippi?
Fin orrhöna.
Duktig kille.
Förmiddagskaffe i solen på garagetrappan.
Har varit otroligt sugen på pannkakor en tid så nu tog jag tag i det. Så gott med tunna pannkakor, vispgrädde och hemkokt hjortronsylt.
Här har vi någon som är sugen.
Pannkakor är gott.
Kvällsnöje – min favoritfilm.