Nötkråka!

Höll som bäst på att städa på övervåningen när jag kastade en blick ut genom lilla fönstret i garderoben. Wow en nötkråka på besök. Det var verkligen länge sedan. Sprang ner för att hämta kameran men lyckades inte få någon bild innan den flög iväg. Surt tänkte jag.
Men när Konrad och jag var ut för att fylla på med frön och nötter dök den upp igen. Lyckades då ta några bilder genom fönstret i kammaren. Hela dagen dök den sen upp vid fågelmatningen vid flera tillfällen.
Idag på morgonen var nötkråkan eller Ralf som vi kallar nötkråkor, fortfarande kvar.
Tycker att den är så himla fin.
Rätt märkligt ändå att när det dyker upp en nötkråka så är den alltid ensam. Kråkfåglar brukar ju annars hålla ihop flera stycken.
Den var vid fågelmatningen en stund på morgonen men sen flög den tyvärr vidare.