Från minus till plus!

Det har fortfarande inte dykt upp någon ekorre vid fågelmatningen trots att det verkar finnas gott om dom. Kanske beror det på att det finns så himla mycket med grankottar. Den här korren verkar samla inför vintern.
I den här grästuvan gömde den kotten.
Fint med frost.
Månuppgång i måndagskväll.
Snart är den full igen.
Nu börjar det dyka upp en och annan domherre.
Domherrarna är bra roliga, de vill t ex bara äta från den röda fröautomaten.
Dags för ny inspirationsbild – denna gång hämtad från den norska TV-serien “Kampen om tungvattnet”.
Tänk vilken skillnad det gör med klart väder, måne på väg att bli full och lite snö på backen. Här är klockan 21.13 och jag är ute med Konrad på sista kvällskissen. Nu är det flera plusgrader igen, regn på ingång och Gul vädervarning om ishalka.