Töväder!

Så slog vädret om och det är nu plusgrader. Massor av blötsnö har vi fått. Medan Micke började köra hem ved så gjorde jag och Konrad en snögubbe.
Minns inte när jag gjorde en snögubbe senast, måste ha varit någon gång när Marcus och Jakob var små.
Efter lunch så satte vi oss i bilen för att fara hem till svärmor för att städa. Vi valde helt fel väg. Hamnade bakom 2 plogbilar och fick ligga i 40 km hela vägen till Bergsåkersrondellen.
När vi kom hem satt sparvugglan i björken framför bilparkeringen men jag fotade aldrig den. När vi sen höll på med middagen och jag kikade ut genom fönstret i kammaren blev jag riktigt överraskad. Slagugglan satt på “ugglepinnen” vid fågelmatningen. Det trodde jag inte skulle hända i år igen. Undrar om det är samma slaguggla från förra vintern.
Halvdan bild då jag fotade med mobilen.
Micke fick feeling tidigare i veckan och beställde en passa grejer från “Draktfrukt”. Han blir inspirerad av Filip Pon, tidigare deltagare i Sveriges Mästerkock.