Julafton!

Vi bestämde oss för att göra en utflykt till Åstön istället för att sitta hemma och titta på varandra. Planen var ju från början att vi skulle ha åkt ner till Täby men då killarnas pappa testats positivt för covid fick resan ställas in.
När vi körde på Timmervägen såg vi en fin räv i en hästhage men den fick aldrig vara med på bild. Istället blev det en älg.
Kul, det är verkligen inte ofta man får se älgar.
Bråttom hade den.
Mickes favorit fågel – knipa i Tynderö-kanalen.
Havet var oroligt och dånade på ordentligt i blåsten.
Is-stenar.
Vågbrus.
Vackert väder och ca -9 grader.
Utterspår.
Micke för söker fota vågorna.
Vi gick ut till fyren.
Här blåste det inte lika mycket.
Fyren på Åstön.
Kaffe
och skinkmackor.
Korsnäbbar
Efter en varm dusch blev det lite rom, Tareq Taylor och Kalle Anka. Älskar Piff & Puff. Medan vi väntade på att pizzadegarna skulle tina åt vi varsina laxmackor sen bakade Micke pizza. Senare på kvällen tittade vi på nyaste Bond-filmen “No time to die” men den var så dålig att jag somnade.