När man inte är beredd!

Fredag 27 januari – morgonsväng med Konrad. Tänk att det redan sakta börjar ljusna.
Lördag 28 januari – Vi åkte in till Matfors för att slänga glasflaskor och metall vid återvinningen. Jag köpte semlor så det blev årets första fika ute i solen när vi kom hem.
Köpte även med mig tulpaner som jag ställde på nya skåpet i vardagsrummet. Konrad blev lite besviken. Han trodde att jag hade fixat nåt gott.
Lördag kväll 28 januari – vi hade precis satt oss framför TV:n när det där samtalet kom som man bävar för och absolut inte är beredd ska komma. Tack vare våra jätte gulliga nya grannar så löste det sig med transport in till Sundsvalls Sjukhus.
Är i lägenheten, städar och tittar i gamla fotoalbum.
Konrad får också hänga med. Mycket spännande att vara i stan och sitta i fönstret och titta på alla hundar som traskar förbi.
Torsdag – jag och Konrad är kvar hemma. Vi hittar på tok, tvättar och städar hela huset. Provar en av käpparna vi tog rätt på. Micke och Annci träffar präst och mäklare.
Fredag, mer städning och utrensning. Vi är trötta, slitna och sover dåligt. Bara +16 grader inne när vi kom hem. Eldar både i vedspisen i köket och kaminen uppe. Roligt att få se en norrbottenspets på en av veckans väderbilder. Väntar på att “På spåret” ska börja.
Söndag morgon, stryker dukar och handdukar jag tog rätt på.