Långpromenad!

Konrad blir alltid väldigt exalterad när han märker att det är utefika på gång. Han skäller hela vägen från ytterdörren fram till vår lilla fikaplats. Att det är hundmat i matskålen blir han inte så glad över utan det handlar mer om att han vill smaka av min kanelknäckemacka. Då är det bråttom. En solig och mysig morgon.
Bestämde mig sedan för att utmana mig själv och ge mig ut på långpromenad med Konrad före lunch. På med sele och koppel och klockan 10.30 traskade vi iväg. Härligt promenadväder. Inte en kotte mötte vi men en fiskgjuse flög över oss högt högt upp.
Blev ett stopp för lite posering.
Ooops här såg det lite trassligt ut.
Konrad visar med hela kroppen att han vill kolla efter bäverspår.
Okej, då gör vi väl det tänkte jag.
Tyvärr såg det ganska så dött ut.
Inget färskt bävergnag tyvärr.
Men väldigt spännande tyckte Konrad.
Han var inte alls sugen på att gå därifrån. Hade hoppats på att få se någon form av aktivitet för att kanske få ett fototillfälle men det verkar som att man har jagat bäver ordentligt. Tråkigt.
Ett hav av vitsippor på vägen hem.
En liten fin fjäril landade på vår uteblomma.