Premiär!

Så har vi då kommit fram till 25 augusti som är dagen då man får börja jaga skogsfågel. Bestämde mig för att hänga med men förstås utan bössa då jag inte längre har jaktkort här. Konrad var förstås supertaggad.
Fanns massvis av blåbär så det blev en hel del mumsande. Först hade vi planerat att gå på ett ställe men när vi kom dit stod där en bil och en gubbe bredvid. Han hade precis släppt sin stövare. Surt sa räven, så trist men det var bara att ta nya tag och ett nytt område.
Blött, blött, blött.
Så kul att hänga med igen, har ju många minnen härifrån.
Perfekt jaktväder.
Klent med fågel men det blev 2 finnanden för Konrad. Tyvärr ville ingen sitta utom en svartorre som flög och satte sig i en tall precis bakom mig. Där satt den länge och tryckte men den hittade tyvärr inte Konrad igen. Han började bli trött.
Liten paus.
Trött kille, har inte fått upp flåset ännu.
Min favoritmossa.
Ingen fjäder i hatten ….
Såg massvis av lummer när vi gick tillbaka till bilen.