En glimt av solen!

Igår hade jag cykeldag. Kämpade mig igenom 27 km på förmiddagen och var efter det helt skakis. Men piggnade till när jag såg att det var soligt och jättefint väder ute. Åt rester till lunch, klädde sen på mig och satte sele på Konrad för en lunchrunda. Kände att jag stod inte ut längre att inte komma någonstans så jag pulsade genom den djupa snön nere på lägdan och upp genom skogen till landsvägen. Såg många harspår.
En helt ny värld öppnade sig. SMHI-appen lovade klart väder men över Västerbränslan låg ett molnlock. Det blå skymtade i fjärran.
Utsikt mot Slåttjärn, undrar hur det blir i vår/sommar. Fattar inte vad vattnet i tjärnen har tagit vägen.
Fantastiskt fint plogad landsväg. Här var det verkligen en fröjd att gå.
Konrad verkade också tycka att det var trevligt och spännande att få komma ner till landsvägen.
Vi hade tur, det kom inte särskilt många bilar. Slapp t o m timmerbilar.
Vi traskade ända upp till Västergårds-skylten. Synd att jag glömde starta gång på Garmin-klockan.
Här vände vi hemåt igen. Blev en tur på 1 1/2 timme. Riktigt härligt och uppfriskande.
Hemma igen var det dags för blodtrycksmätning men var tvungen att vila en stund först. Nu såg det riktigt bra ut.
Fin himmel när det var dags för solnedgång.