Iskalla dagar!

I tisdags bar det äntligen att gå i skoterspåret så Konrad och jag gick iväg på en lite längre tur på eftermiddagen. Såg tjäderspillning på S1:an och det var väldigt skönt att kunna gå någon annanstans än på vägen där vi bor.
Det måste förstås kontrolleras av Konrad.
Skoterspåret S1:an är så bred och fin nu, perfekt att gå här istället för längs landsvägen bland alla bilar.
Travar på i full fart.
I onsdags gick det att sitta en stund på bänken nedanför huset. Känner att solen lite försiktigt värmer nu och Konrad kan springa omkring på snön utan att sjunka igenom.
Så vackert väder.
Dags för lite musjakt vid fågelmatningen.
Frost i träden i skuggan.
Firade Sveriges VM-brons i mixedstafetten i skidskytte med bubbel och semla på onsdagskvällen när vi kom hem från veckohandlingen i Birsta.
Kylan fortsätter, nu har det varit runt -26 grader flera dagar på morgonen. Går mycket ved och trots att vi eldar är det kallt och dragit inne. I morse ville Konrad knappt gå ut, fick vända efter halva vägen och då hade han riktigt bråttom tillbaka hem. Skällde oavbrutet för att det gick för sakta.
Nu har det gått tre veckor sen vi var till veterinären och Konrad fick kemchippet insatt i nacken. Känns som han har blivit lite annorlunda. Mer kelig och på kvällen efter middagen springer han direkt upp och lägger sig i vår säng. Kommer sen och lägger sig med oss i soffan när vi går upp och slår på TV:n. Han har också blivit mer lekfull och pälsen mjukare.