Dagar hos pappa 5-9 juni!

Vi startade resan ungefär 14.30. Det blåste upp och mörka moln tornade upp sig. Roboten satt på första parkett. Testade att köra över Mörtsjön men det låg väldigt mycket timmer efter vägen, läskigt om man möter en timmerbil här.
Kvällspromenad i Kungsängen. Resan ner tog ganska lång tid. Blev stopp utanför Hudik för hamburgermiddag på Max och där höll vi aldrig på att ta oss därifrån på grund av trafiken. Sen stopp i Gävlebro för kiss- och glasspaus. Vägbeläggningsarbeten längs vägen.
Fin kväll med solnedgång.
Pappa bjöd på vin och berättade om sin farfar Oskar Sundblad, provar hans fjärdingsmansmössa.
Gäss i Mälaren.
Gröna udden.
Kungsängens Marina.
Nationaldagsöl på GC, vi väntar på dansuppvisning med Kungsängens folkdansgille.
Nationaldagen på Golden Cave.
Jordgubbar såklart.
Snabb-besök i Täby Kyrkby, korvgrillning och gofika. Däremellan rensade vi bort en hel del av mammas kläder och skor. Slängde en del och lämnade in resten hos Läkarmissionen i Bro. Städat, klippt gräs och kört med trimmer. Försökte också städa lite i källaren men gav upp.
Micke försöker lära sig att slå med Lie.
Konrad lurpassar på grankatten.