En helt onödig dag!

Torsdagar är helt onödiga tycker jag och de ligger mest i vägen. Om inte torsdagar fanns hade det varit fredag och vi hade varit lediga i morgon. Nej nu måste man upp tidigt och iväg in och jobba en dag till.

Det händer så mycket nu ute i naturen så det känns som att jag inte har tid att jobba. Är så mycket jag vill göra och hinna med. Är t ex jätte fiskesugen, vill gå i skogen, fota djur och fåglar mm mm.
Sakta men säkert börjar det grönska men gräsmattorna har tagit stryk av all is i vinter istället för snö – “Svalbränna” som vår goa granne säger.
Igår kom svart/vita flugsnapparhonan men jag har inte lyckats få någon bra bild på henne ännu. Här sitter hanen och lockar i alla fall.
Micke tog en tur med kick-biken och hundarna runt Hasselsjön igen. Idag fick han äntligen ordning på sin mobil och Endomondo-appen som visade på 1,3 mil och det ca 1 timme och 10 minuter. Bra jobbat.
Vi vill verkligen att hundarna ska vara i bra form till hösten. Problemet är bara att man själv behöver komma i form, det är inte lika lätt.
Behöver ta mig i kragen och ringa sjukgymnasten på läkarens inrådan men drar mig och gruvar mig trots att jag har helvetiskt ont just nu och knappt kan gå.