Sommarförsmak!

Så varmt och härligt ute att vi inte hade den minsta lust att sitta inne i kväll. Tyvärr var vi tvungna att stanna till i Matfors på vägen hem från jobbet och handla eftersom vi skippade det igår. Det gick ändå ganska snabbt eftersom vi hade fixat matlista via Skype på jobbet.
Blev ett glas vatten och ICA Matfors underbara pastasalladen med kräftstjärtar och räkor till kvällsmat. Packade sen hundar och städgrejer i Jeepen och for iväg för att göra rent båten som vi inte använt på säkert 2 år. Nu måste vi komma igång med lite fiske igen.
Konrad hade inget emot att gå ner i vattnet. Här var det lugnt men när vi gick ner till en annan strand och det rullade in vågor tyckte han först att det var otäckt sen blev han busig, gick ner i lekställning och började skälla.
Skarnäbbens Konrad poserar på bordet. Coffy fick åka in i Jeepen. Han är så jävulskt het och jobbig nu, skäller för det minsta och håller på att göra oss galna. Tänk om han ändå kunde vara som Konrad.
I Jeepen finns det bara en hundbur så “Kling och Klang” får trängas lite.
Medan jag gick med hundarna jobbade Micke med båten. Skurade och gjorde den fin.
Ett par ladusvalor kom flygande i full fart så nu närmar sig sommaren. Kom flera myggor också.
Min fina “lill-Radis”
Så blev jag sugen på att fota ännu en gammal dörr.
På vägen hem såg vi ett storspovpar som parade sig men de avbröt precis när vi stannade och vevade ner bilrutan.