Dagen efter …!

Igår var jag och mina jobbarkompisar ute och åt på Teatergrillen i Sundsvall. Brukar göra det varje år, vi kallar det “terminavslutning”. Jag åt toast Skagen till förrätt och Röding till huvudrätt och till det drack jag ett glas rosé. Gott som tusan var det men jäklar vad dålig i magen jag varit i dag. Har knappt kunnat äta något.
Vädret blev heller inte så roligt, mulet, kallt och blåsigt. Micke har varit ute och pysslat på och fixade ett fågelbad.
Jag har mest tagit det lugnt och tittade klart på den spanska serien Gran Hotel på Netflix. Har redan abstinens känner jag.
Vårt ena äppelträd har fullt med blomknoppar.
En ensam svala satt och kvittrade när jag gick ut och tog en nypa luft.
Jordgubbsplantorna börjar komma igång nu.
En lite lövsångare fladdrade till i en buske.
​Grönt är skönt och ormbunkar är fina. Börjar bli riktigt vackert nu.
Gullvivorna har slagit ut.