Klämdag!

Idag var det en sån där konstig klämdag och vi får inte ha stängt på jobbet. Hade helt missat att det var idag det skulle vara utställning i Lycksele när vi var tvungna att sätta upp redan i februari om vi skulle vara lediga eller inte. Jobbade alltså idag men valde att arbeta hemifrån.
Såg en bofink som hoppade runt utanför köksfönstret och samlade nobshår för att förmodligen inreda sitt bo. Såg riktigt gulligt ut.
Coffy och Konrad fick vara inne på förmiddagen. De hade en riktig gosstund i fönstret i kammaren.
Titta så mysigt det ser ut när de ligger så här nära tillsammans.
Tror nog att de har glädje av varandra trots att de blir osams lite nu och då.
Så här fint låg den goda rödingen jag åt i onsdagskväll på Teatergrillen. Till rödingen var det mandelpotatispuré och hollandaisesås. Älskar röding.
Vår fina storkille Överstjuktans Coffy som gör oss galna mellan varven med sina idéer och sitt skällande.
Så här ser det ut när jag jobbar hemma. Kör lite dubbelt och måste alltid vara beredd med kameran om det dyker upp något spännande. Lite jobbigt är det att bara ha skärmen till min laptop. När jag är på jobbet är jag ju van vid två stora externa skärmar så jag blir lite konstig i ögonen.
På bilden nedanför ser man hur Coffy ser ut när han väntar på att Konrad ska äta upp sin mat. Det är ofta jag eller Micke måste sätta oss på golvet bredvid Konrad för att han ska äta. Ser man inte upp lämnar han mat och matskål och då är Coffy snabb som en vessla och öter upp allt.