Rena rama djurparken!

Helt plötsligt har det blivit rena rama djurparken här hemma. Igår morse väckte Coffy oss vid 04.30 tiden. Han förde ett fruktansvärt liv så jag var ju bara tvungen att kliva upp och gå ner för att se vad det var frågan om. Såg då en räv som var i full gång med sorkjakt. Lyckades få ett foto genom fönstret.
Slängde på mig morgonrocken och smög ut. med kameran. Coffy vrålade på i fönstret.
När jag sparade över bilderna på datorn såg jag att det var en rävhona och förmodligen har hon ungar någonstans. Titta under magen på bilden så ser man det.
En skata dök upp och hade åsikter om rävens jakt.
En skata dök upp och hade åsikter om rävens jakt.
När jag står och spanar efter räven får jag syn på en råbock ute på vägen.
Den stannade upp en stund och kollade in mig där jag stod i morgonrock och foppatofflor.
När vi sen försökte dricka lite morgonkaffe och göra oss i ordning för att fara till jobbet blev det återigen ett fasligt liv. Nu på bägge hundarna. Nu var det 2 råbockar som jagade varandra fram och tillbaka i full fart.
Det var svårt att få bägge bockarna på samma bild. Tror att det här var chefen. Han verkade väldigt bestämd.
Ville nog inte ha någon konkurrent i närheten. Nu ser man att hornen är fejade och visst är han stilig.