Ett glas rött!

Idag blåser det kallt, friska vindar från nordväst. Inget kul alls. Avskyr verkligen när det blåser.
Firar med ett glas vin idag eftersom det är lillördag och besöket hos fysioteraoeut Rasmus resulterade i att jag INTE behöver gå artrosskolan en gång till. Däremot fick jag med mig en massa övningar jag ska göra för knäna och nacken. Flera gånger i veckan och 10 x 3 repetitioner varje gång. Tror jag börjar i morgon …
Tog kvällspromenaden med Coffy & Konrad då Micke har åkt på ischias eller diskbråck eller vad det nu kan vara. Gick till mitt favoritliljekonvaljställe och trodde att jag skulle få med mig en liten bukett hem men det var för tidigt. Många blad men inga knoppar. Hoppas bara dom är lite försenade.
Lustigt när det plötsligt sitter en domherre utanför köksfönstret. Dom brukar man ju inte se på sommaren men den här verkar sakna fågelmatningen från i vintras. Han hade med sig sin fru men hon hann flyga innan jag fick fatt i kameran.
I lördags morse möblerade vi om inne i kammaren. Kändes lite skumt till en början men nu börjar vi bli riktigt nöjda med resultatet.