Sommar-söndag!

For iväg efter morgonkaffet och plockade upp näten vi la i går kväll. Blev inte lika mycket fisk denna gång. 2 sikar, 2 gäddor och 1 abborre. Sen är det alltid ett jäkla bestyr att få loss fiskarna som sitter intrasslade i maskorna.
Försökte sedan rensa gräsmattan från lite maskrosor. Tänkte att det skulle vara lättare efter regnet. Stod med rumpan i vädret när Micke ropade att Makaonfjärilen dykt upp igen.
Kastade ifrån mig det jag hade i händerna och rusade in efter kameran. Äntligen fick vi se Makaonfjärilen både jag och Micke. Så vacker. Har aldrig sett en sådan någonsin tidigare.
Näten fick hänga och torka i solskenet medan vi klippte gräs i flera timmar. Ska ju tydligen komma mera regn och det växer som tusan nu.
Såg ett skojigt moln på kvällspromenaden.
Vi hörde göken på avstånd när vi hade passerat det coola döda träder där det brukar sitta korpar hörde vi göken kokoa jätte nära bakom oss. Tittade upp och fick se att den satt i det döda trädet. Vände och började gå tillbaka i förhoppningen att jag skulle kunna få några bilder på nära håll men då flög den iväg. Coffy och Konrad började naturligtvis skälla för en gök är ju både konstig och låter konstigt i deras ögon och öron.