Vilket väder!

Eftersom vi skulle arbeta hemifrån idag så kunde jag äta frukost ute. Klockan var bara 06.20 och Micke hade stuckit iväg med hundarna på en kick-biketur runt Hasselsjön. Så härligt när man kan sitta ute så tidigt på morgonen och inte en mygga i närheten.
Kameran var förstås med. Tur det för jag fick syn på 2 st starar nere på lägdan. Är inte van att se stare här. De är riktigt fina.
Tiden går fort när man har roligt och det började bli dags att logga in. Fick då syn på ett rådjur genom fönstret.
Get eller smaldjur.
Get eller smaldjur.
Eftersom jag var ensam hemma – inga hundar som skällde som galningar hann jag med att få några bilder. Fotat med min Nikon D500 och mitt Tamron 150-600 mm-objektiv ungefär 06.45 på morgonen.
Tjusig rådjursrumpa.
Sen fick det syn på Mickes 80-metersmarkering som skulle användas för inskjutning av bössa men den har hamnat på sniskan då vi kört på den med åkgräsklipparen.
Tror att rådjuret tyckte att den var lite småläskig.
Lukta Lukta!
Det var nog inte så farligt ändå och för mig var det dags att logga in och börja svara i telefon.
Slutade tidigare då vi skulle åka in till Veterinärhuset med Coffy och Konrad. Bägge hundarna skulle vaccineras. Coffy skulle ögonlysas och vi ville få en status/bedömning på framtänderna som han av någon konstig anledning bitit av.
Konrad skulle vaccineras, patellakollas och få tandstatus kollad. Bägge hundarna gick igenom besiktningen men fasen vilken tid allt tog. Ska man ögonlysa måste hunden få ögondroppar och så måste man sitta och vänta 30 minuter. Sen blev de snurriga och hade svårt att få ordning på allt när vi kom med 2 hundar och inte bara 1 men nu är det gjort och det är jäkligt skönt att allt gick bra. Nu är det bara att köra på och anmäla till jaktprov och ev. para Coffy på nytt.