På grönbete!

Är det inte typiskt att man sover som en kratta när man är ledig. Sen tyckte Coffy att det var dags för uppstigning redan halv 5. Han drog igång med det som Micke och jag kallar för “tortyrskallet”. Ingen idé att ligga kvar i sängen.
Ute blåser det som tusan, iskalla vindar från nordväst och mörka moln rullar in. Inte särskilt sugen att sticka ut näsan.
Passar på att rensa lite bland gamla bilder. Fotade de här korna när jag och syrran skulle skjutsa hem våra föräldrar för ett par veckor sedan. Kalvarna hade något slags kvällsbus för sig och såg jätte gulliga ut där de skuttade omkring. Är dålig på kor så jag har ingen aning om vad det kan vara för ras.
I en annan hage gick det en massa får som hade lamm.
Hade jag varit flera år yngre hade jag nog velat bo på en gård. Haft får och höns kanske. Nu får det räcka med nobspojkarna. Gillar man inte hundhår ska man inte skaffa sig en norrbottenspets. Just nu är det hundhår precis överallt. Fick dammsuga sängkläderna när jag skulle bädda. Skulle behöva ha en extra dammsugare bara för nobshår.
Hade jag varit flera år yngre hade jag nog velat bo på en gård. Haft får och höns kanske. Nu får det räcka med nobspojkarna. Gillar man inte hundhår ska man inte skaffa sig en norrbottenspets. Just nu är det hundhår precis överallt. Fick dammsuga sängkläderna när jag skulle bädda. Skulle behöva ha en extra dammsugare bara för nobshår.