Så knasigt!

Hade beställt ett hundförarbälte, en expanderlina och ett tvillingkoppel från Baggen.se. Fick sms idag om att grejerna hade kommit. Jätte kul men mindre roligt att de hade levererats av DHL till Coop Nära i Hassela.
Hassela ligger ju inte precis nästgårds och inget man passerar bara så där. Det var bara att sätta sig i bilen och köra ca 2,8 mil på krokig och dålig väg. Hade helst velat slippa. Nu var det inte jag som körde men ändå.
Hundarna fick hänga med och medan jag gick in i butiken tog Micke hand om kvällsrundan. Kallt och blåsigt, ingen sommarvärme och inte mysigt alls att vara ute.
Passade på att ta en bild av det mystiska, stora korset som står långt upp bland bergen.
Första jobbardagen efter semester avklarad, känner mig trött som tusan. Låg som på aga i natt och sov knappt någonting.