Hjortron!

Fick nästan panik när jag läste och hörde om alla som var ute och plockade hjortron när vi for ner till Kungsängen. Kändes jätte jobbigt att sitta på jobbet idag. Ville ut på myren, inte svara i telefon. Var helt övertygad om att det inte skulle finnas några kvar.
Åkte upp till vårt vanliga ställe men hade inga stora förhoppningar. Trodde att det skulle vara helt rensat men så visade det sig att inte en människa hade varit där. Det lyste rött och gult överallt. Visste nästan inte var jag skulle börja.
Nöjde oss efter 1 1/2 kg, Det blev varmt, kom broms och små knott. Stack iväg direkt efter jobbet så jag blev hungrig, fick ont i knäna och ryggen så det fick räcka. Artrosen tar livet av mig snart känns det som. Kokade bären till sylt när vi kom hem. Blev 2 burkar och det räcker bra till Micke och mig. Vi behöver inte ha mer.
Hundarna fick hänga med, i koppel förstås. Inte dags att släppa ännu men snart så… Coffy börjar bli otålig. Det är som att han känner på sig att jakten närmar sig.
Lill-suris är trött och vill vara i fred.