Lördagsnöje!

Eftersom huset redan var städat och SMHI hade spått regn hela dagen bestämde vi oss för att åka ut till Birsta och shoppa loss lite grann. Jag kom mig äntligen för att köpa nya skor som ska användas vid vandring och hundrastning, nya handdukar inköptes, present till lilla Tuva, en klänning, några toppar plus lite andra prylar.
Sen kunde vi inte avhålla oss från ett besök på Birsta husbilar. Herre jösses vad vi skulle vilja ha en Polar 560 CTH.
nte blev det några större regnmängder men det räcker nog med det som kom igår. Pysslade på lite saker ute och inne, sen blev det ett glas rosé före maten.
När det slutligen var dags för kvällspromenad så tog vi varsin hund. Jag ville inviga nya skorna. Coffy tjurade på som vanligt och ville inte gå åt samma håll som oss andra. Han har sina egna idéer om hur saker och ting ska vara. Ofta låter han höra sina åsikter väldigt högt.