Roade mig!

När Micke var iväg och dömde en finnspets på söndag eftermiddag roade jag mig lite med kameran. Många fåglar som gillade att det var solsken efter lördagens våldsamma skyfall. Flera sädesärlor dök upp där vi stod med husvagnen.
Fick span på en jätte gullig Eurasier som låg på gräsmattan. Blev nästan lite småkär faktiskt.
Här är jag osäker på fågelart men det lutar nog åt Buskskvättehållet.
Mitt ute i ingenstans stod en vinbärsbuske.
Flera gulärlor blandade sig med sädesärlorna. Tycker nästan gulärlor är finare. Gillar deras citrongula bröst.
Några ville bada och traska runt i vattenpölarna.
Gick långpromenad med hundarna ikväll så Micke kunde byta pipa på min bössa och skjuta in den. Tycker det är svårt så det är bra med lite arbetsbyte. Husvagnen är städad, bara att packa om. Nu är det inte lång tid kvar till jaktstart.