Hatpasset!

Fredag och jag hade åkt på mitt “hatpass” idag. Jobba mellan 8.30-17.00. Absolut det värsta. Är uppe tidigt och blir seg av att gå och dra och inte kunna börja jobba på en gång och sedan ha kvällen fri. Går liksom inte att dra igång någonting. Valde att jobba hemma idag med. Micke är sjuk och det blir lång tid för killarna i hundgården.
Inga fåglar ville dyka upp idag heller till fågelmatningen förutom en liten talgoxe 2 sekunder. Däremot dök det upp en duva. Blev lite exalterad först, tyckte den såg annorlunda ut och trodde att det var en skogsduva. Efter lite googlande och funderande var vi nog överens Micke och jag om att det var en ringduveunge. Den fick för sig att vara på gräsmattan precis nedanför fönstret i kammaren där jag satt och jobbade i flera timmar.
Coffy gick “bananas” och skällde ståndskall så det sprutade saliv på fönstret, klöste med tassarna och var skogstokig. Konrad tyckte det var otäckt och visste inte vad han skulle ta vägen. Det var bara “ut i hundgården” så jag kunde fortsätta jobba.
å här lugnt och fridfullt är det att jobba hemma med bara Konrad, mattes hjärta.
Större delen av alla samtal jag tog idag var om mobilsynk. Blev helt matt. Det var låsta konton, epostkonton som inte kändes igen mm mm. Kände mig som en robot till sist som satt och malde på om samma sak. Ont i huvudet fick jag också.
Såg här såg det ut i går kväll när jag gick kvällspromenaden. Idag har skurarna avlöst varandra igen. Går inte en dag utan regn. Lägdan står snart under vattnet. Vi behöver klippa gräset men det är jätte blött och så växer det en massa äckliga bläcksvampar i gräsmattan.
Slappar i kväll. Såg avsnitt 4 i serien “The Handmaid´s Tale” på HBO och Doobidoo på SVT1. Åt lantchips och drack en Allsta Special från ICA Matfors. Skavlan är jag trött på så jag funderar på att krypa ner i sängen och läsa lite.