Söndagsseg!

nnu en dag med tråkigt väder. Inte direkt någon sovmorgon fick jag heller. Killarna väckte mig strax efter kl 6. Med full fart kom de stormandes upp i sängen sen var det fullt ös. Konrad talade om att det hade fastnat en mus i fällan som vi har under trappan så nu märks det att hösten är här på riktigt.
Micke tog morgonrastningen och jag fönsterspanade. Såg några gärdsmygar varav en av dom satte sig på kanten till fågelbadet, Riktigt gulliga små fåglar, konstigt att de inte har flyttat ännu.
På lägdan sätt det säkert 50-60 trastar men som på en given signal försvann alla så jag misstänkte att det var något farligt i närheten. Mina misstankar var helt rätt, ormvråken satt i närheten. Jag skyndade mig ut med kameran och försökte knäppa några bilder på lite närmare håll.
Coffy och Konrad gillar också verkligen att fönsterspana. Skönt när dom är lugna och snälla.
Med fågelmatningen går det trögt men idag var det lite mer aktivitet, flera talgoxar och en blåmes såg jag. De gillar ju förstås inte när det är rovfåglar i närheten.
Den är verkligen fin, tror nog att det är en ormvråk. RÄTTELSE.!! Tydligen är det en fjällvråk har jag fått veta.
Passade på att klippa lite gräs när det var uppehåll men gräset är jätte blött så det blev fult och tussigt men vad gör man, vädret ska ju fortsätta vara så här tråkigt.