Nu ökar det på!

Efter att nästan ha varit total stiltje vid fågelmatningen börjar det nu äntligen hända grejer. Det har t o m försvunnit solrosfrön så i morse fick jag fylla på nytt.
En grönfink har dykt upp och låtit sig smaka av fröna.
Två stycken nötväckor flyger omväxlande fram och tillbaka. Pigga och skojiga fåglar som inte är stilla länge och därför jätte svåra att hinna med och fota. En nackdel att vi flyttat fågelmatningsstationen är att det inte funkar lika bra att fota genom fönstret i kammaren som det gjorde genom hallfönstret. Förmodligen beror det på att det är helt olika typer av fönster. Nu blir bilderna suddiga, oskarpa och inte alls så fina. Måste fundera ut något bra sätt att fota fåglarna på nu.
Fick en skymt av en liten trädkrypare i en av björkarna utanför huset. Kvick som en vessla, en massa löv i vägen och försökt fota genom fönstret. Nej inga bra bilder denna gång.